Kring Rivierenland Oost

Kring Rivierenland Oost

KNHS Regio Gelderland

Nieuws

**Nieuwe wijze van huldigen alle kampioenen Kring Rivierenland Oost**
 
Tijdens de ALV is er een akkoord gekomen op het voorstel vanuit het kringbestuur om de huldigingen van de kampioenen op een andere wijze te organiseren.
 
Wat gaat er veranderen?
Voor zowel de Kringkampioenen, Regiokampioenen en KNHS kampioenen wordt een avond georganiseerd om iedereen te huldigen. Tijdens deze avond is er de mogelijkheid om ook iemand mee te nemen naar de huldiging.
De kringkampioenen worden dus niet meer gehuldigd na de derde selectiewedstrijd. Deze avond zal in een kantine van een van de verenigingen van onze Kring worden gehouden.

De datum voor deze avond voor dit outdoor seizoen is donderdag 1 september2022. De aanvangstijd is nog niet bekend, maar dat zal vroeg in de avond zijn. We zullen op facebook en op de site communiceren waar deze avond wordt gehouden.
 
Wanneer is de afvaardiging naar de Regiokampioenschappen bekend?
De afvaardiging zal binnen enkele dagen na de derde selectiewedstrijd op de site van de Kring te zien zijn.

Beste eventingruiters van de regio Gelderland,

Op 5 en 6 augustus wordt het KNHS Kampioenschap eventing paarden gehouden bij Manege Beukers
in Oud Karspel. Net als andere jaren mogen er vanuit Regio Gelderland voor de klasse L 6 combinaties worden afgevaardigd waarvan 4 combinaties deel uit maken van een Equipe. Voor de klasse M geldt vrije opgave, waarbij de combinatie minimaal M+4 geklasseerd moet zijn 12 dagen voor de wedstrijd. Voor de klasse Z is er vrije opgave waarbij de combinatie enkel startgerechtigd hoeft te zijn in deze klasse. 

Afvaardiging klasse L:
Om in aanmerking te komen voor de afvaardiging in de klasse L moet de combinatie minimaal aan de volgende criteria voldoen:
1. De combinatie is in het bezit van een geldige startpas en komt uit voor een vereniging van Regio Gelderland
2. De combinatie heeft tussen 1 maart 2022 en 1 augustus 2022 gestart in de klasse L, waarbij dit tevens de hoogste klasse is geweest waarin de combinatie is uitgekomen.
3. De ruiter is tussen 2020 en 2022 niet op 3* of hoger gestart.
4. De combinatie is in de gelegenheid om op 5 en 6 augustus in Oud Karspel te starten.
5. De ruiter is gemotiveerd en een echte teamplayer.

Voldoe jij aan bovenstaande criteria en lijkt het jou leuk om Gelderland te mogen vertegenwoordigen? Vul dan het digitale opgaveformulier in. Uit de ruiters die zich via het formulier hebben opgegeven worden de 6 ruiters met de beste resultaten op de wedstrijden in 2022 geselecteerd voor de KNHS kampioenschappen.
Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik het graag.
Met vriendelijke groet,
Esther Regelink
Lid Eventing Forum KNHS, afgevaardigd vanuit Regio Gelderland